Seminaries

Loweide Seminar & Event Farm is de locatie bij uitstek voor uw seminaries. De rust en de stilte van het domein hebben een positieve invloed op de werksfeer. Indien u dat wenst zorgen wij voor ontbijt, lunch, koffiepauze, receptie of avondmaal. Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer en een flipchart, en er is overal wifi. Verschillende formules zijn mogelijk. Loweide beschikt over video en audio-installatie voor webinars !!!
 

Vergaderlocatie

U vindt Loweide Seminar & Event Farm in de polders op een boogscheut van de autosnelweg, afrit Beernem of Oostkamp. Er zijn diverse ruimtes, zodat een grotere groep eventueel in kleinere werkgroepen opgesplitst kan worden.
 

Partneractiviteiten

Loweide Seminar & Event Farm bevindt zich op 10 km van de historische steden Brugge en Damme en op 20 km van de Belgische kust. De farm ligt tevens op de fietsweg “Beverhoutsroute” en de dreven nodigen uit om de streek te paard of met de koets te verkennen.
 

Meerdaagse vergaderlocatie

Mocht u willen overnachten, dan is dat geen probleem: er zijn op het domein 10 ingerichte kamers met badkamer. Dankzij de rust van het platteland is deze locatie uitermate geschikt voor een meerdaagse activiteit.
 

Netwerk-drink

Netwerken met uw collega's of uw management kan in de zon of onder het mooie gebinte van een oude schuur. Wenst u een klassieke afternoontea, receptie, gin-tonic bar, hapjes of volledig diner, dan kunnen wij daarvoor zorgen. Kortom,  de farm is uw perfecte netwerklocatie!

 

Laadpaal
Rijd je met een elektrische wagen?
Loweide Seminar & Event Farm biedt je de mogelijkheid om je elektrische wagen op te laden, terwijl je zorgeloos geniet van een lunch of een evenement.

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een seminarie op een unieke locatie, neem dan gerust contact met ons op en ontdek onze diverse mogelijkheden.
Reserveer nu uw kamer!

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer