De Farm

Loweide Seminar & Event Farm is een unieke en uiterst authentieke locatie midden in de Moerbrugse polders. De historische panden werden allen stijlvol gerestaureerd en van alle hedendaags comfort voorzien. Elke zaal heeft eigen sanitair zodat het privékarakter van elk event absoluut behouden blijft. Moderne apparatuur is ook steeds ter beschikking. 
Het domein is toegankelijk voor mensen met een beperking. 
Dankzij het totaalconcept hoeft u zich geen zorgen te maken over het goede verloop van uw eventLoweide Seminar & Event Farm beschikt over een aantal polyvalente ruimtes.
 

De oude schuur

Met zijn prachtig gebinte is “de oude schuur” onze grootste ruimte; ze biedt plaats aan groepen tot 100 personen. Mits overdekken van het terras kan het event uitgebreid worden tot 150 personen. Deze ruimte is uitermate geschikt voor grote recepties of evenementen met op maat gemaakte catering.
 

De cottage en de huiskamer

Dit zijn werkkamers op de begane grond. In de cottage kunt u terecht met 20 personen voor een studiedag, een seminarie of een bijeenkomst. In de huiskamer bieden wij u hetzelfde confort tot maximaal 10 personen. Water, muntjes en op tijd een koffiepauze worden u aangeboden.
 

De hoeve

Deze polyvalente landelijke zaal biedt plaats aan een gezelschap van maximaal 40 personen, de ideale locatie voor een babyborrel, communie of jubileum. Ook de place to be voor een vergadering van serviceclubs, bedrijven of organisaties.
 

Het koetsenhuis met overdekt terras

Het koetsenhuis met zijn overdekt terras kan gebruikt worden zowel voor meetings, drinks als private feesten. Ook hier kunnen we tot 100 personen zittend laten dineren. Het overdekt terras kan steeds gebruikt worden als uitwijkmogelijkheid voor uw receptie mocht het regenen. Dit terras is tevens verwarmd met branders indien nodig.


 

Wenst u de sfeer van onze authentieke locatie midden de Moerbrugse polders op te snuiven, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!
Reserveer nu uw kamer!

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer