Events

Events met familie

Loweide Seminar & Event Farm is dé plaats bij uitstek voor uw familie-event. Het is een exclusieve locatie voor een communie of lenteviering, babyborrel, verjaardag onder vrienden en familie, jubileum, verloving, … Dankzij het totaalconcept hoeft u zich geen zorgen te maken over het goede verloop van uw event. Het Loweideteam staat garant voor een perfecte aanpak.
 

Een huwelijk in Loweide


Onze prachtige setting is de gedroomde locatie voor een huwelijk. Standaard tot 100 aanwezigen, met tentuitbreiding tot maximaal 250 personen. Onze eigen catering onder leiding van Pieter-Jan De Prêtre laat u ten volle genieten van uw huwelijk. Onze vaste weddingplanner Geoff Fabry (www.geoff.be) leidt alles in goede banen.
Het ganse domein wordt exclusief voor jullie voorbehouden teneinde het feest en de fotoshoot volledig privé te kunnen houden.
 

Events met uw service-club

Loweide Seminar & Event Farm biedt speciaal uitgewerkte formules voor uw serviceclub aan, en dit van maandag tot en met vrijdagmiddag, zowel ’s middags als ’s avonds. Is uw vast lokaal gesloten of is er een bijzondere gelegenheid, dan kan elke serviceclub hier altijd terecht. De diverse polyvalente ruimtes hebben allemaal een beamer en flipchart, en er is overal wifi om uw vergadering te ondersteunen. Dit alles is in het serviceclubpakket inbegrepen. Vraag naar onze folder.
 

Events All Round

Oldtimermeeting, koetsenrit, vernissage, wandeltocht, fietshappening, …
Loweide Seminar & Event Farm staat open voor alle soorten events. Elk event wordt samen met de klant op maat gemaakt.

Ontdek hier de mogelijkheden van de farm!

Zoekt u een locatie voor uw communie of lenteviering, babyborrel of een andere gelegenheid, neem dan gerust contact met ons op en wij werken uw evenement tot in de puntjes uit.
Reserveer nu uw kamer!

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer