Catering

De catering wordt verzorgd door Pieter-Jan De Prêtre. Hij is tevens medezaakvoerder van Loweide. Hij verzorgt ontbijt, lunch, diner, snacks, recepties, high teas enz... Alles wordt klaargemaakt volgens uw wensen en steeds voor uw privaat groep..
 

Pieter-Jan aan het woord

De authentieke Vlaamse bistronomie heeft ons van in den beginne aangesproken. Het is een keuken die gebruik maakt van lokale verse producten. Veel van onze producten halen wij bij de lokale landbouwers in Moerbrugge. Asperges, aardbeien, zuivelproducten, streekbier, enz…worden steevast in Moerbrugge gekweekt, geproduceerd en gebrouwen. Onze eigen moestuin belevert ons dagelijks van verse groenten. Wij bakken wekelijks 2 maal ons eigen "pain de campagne".

Het vlees dat wij in onze gerechten verwerken, komt van een biobedrijf en al onze bereidingen zijn samengesteld op basis van verse producten.
Om zowel de kwaliteit van de producten als de bereiding ervan te garanderen, werken wij nooit op verschillende locaties, maar zijn we steeds uw persoonlijke keukenbrigade.

Wij hopen u gauw in Loweide Seminar & Event Farm te kunnen verwelkomen. Uw chef,
Pieter-Jan De Prêtre

 

Inrichting van de zaal

Op voorhand wordt de inrichting van de polyvalente zaal en alles wat erbij hoort met de klant besproken: lage of hoge, rechthoekige of vierkante  tafels; glazen, porselein en bestek; kaarsen, bloemen, nappen en linnen serviettes. De bediening gebeurt in piekfijn uniform. Kortom, uw seminar of event wordt tot in de kleinste details voorbereid!

Ontdek hier de mogelijkheden van de farm!

Wenst u uw evenement te organiseren met "top" catering, neem dan gerust contact met ons op en wij werken uw evenement tot in de puntjes voor u uit.
Reserveer nu uw kamer!

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer